Dinți ficși în 24h

Datorită tehnologiilor moderne și inovațiilor constante în domeniu, medicina dentară  dispune de acest timp de implanturi dentare ce permit refacerea completă a danturii în doar 24 ore.

Un concept întâlnit cel mai des în exprimarea comercială de Dinți ficși în 24 ore, dar și sub denumiri precum All on 4/All on 6, Total Fix, Fast & Fixed, TeethExpress, Fixo Safe etc., în funcție de producătorul de implant dentar. Indiferent de denumire, tehnica de la baza acestui concept este aceeași,  fiind sigură, eficientă și cea mai rapidă din toate opțiunile existente în piață.

Reprezintă o soluție de reabilitare orală completă pentru situațiile în care arcada dentară are dinți compromiși din diverse patalogii sau dinți lipsă, metodă ce presupune integrarea de dinți ficși provizorii pe suport de implant dentar, osul nativ fiind suportul perfect pentru restaurare.

Procedura începe cu o consultație inițială în care se analizează întreaga cavitate bucală și densitatea structurii osoase, radiografie și un set de analize. Ulterior, are loc intervenția propriu-zisă, în condiții de maximă siguranță și sub anestezie. Pe structura osoasă se inseră sistemul complex de implanturi și lucrarea fixă, având structura, funcționalitatea și aspectul estetic similar cu dinții naturali.

Dupa o perioadă de 6-9 luni, timpul necesar vindecării complete, are loc ultima fază a procesului în care se aplică dinții definitivi.

O procedură medicală inovatoare și foarte sigură, fapt confirmat de studiile și statisticile medicale și susținut de tehnologia modernă, tehnicile avansate de lucru și materialele calitative folosite.

Intervenția în cele mai multe cazuri este minim invazivă, stabilitatea oferită este ridicată, iar aspectul estetic este identic cu cel al dinților naturali. Totul în 24 ore, confortul pacientului fiind asigurat prin tehnica în sine, ușoară și lipsită de durere.

  • Indicat în situații când pacientul are dinți lipsă sau cei existenți sunt compromiși, respectiv purtătorilor de proteze dentare
  • Asigură o dantură funcțională 100% în 24 de ore
  • Intervenție nedureroasă și rapidă
  • Pacientul își poate relua activitățile sociale a doua zi
  • Fără riscuri de inflamație sau complicații post-intervenție
  • Costuri fixe, singura variație fiind dată de numărul de dinți și materialul din care se va realiza lucrarea provizorie
  • Îmbunătățește semnificativ calitatea vieții

În funcție de specificul și particularitățile fiecărui caz, în clinica noastră recomandăm sisteme precum FIXO, BIOHORIZONS sau IML, sisteme de implant dentar de o înaltă calitate, ce au la bază tehnologii moderne. Chiar și în cazul celor mai complexe cazuri de reconstrucție dentară pe care le-am avut în cadrul clinicii am ales una din aceste variante, iar rezultatul final a fost unul pe măsură, care a confirmat tehnologia din spate și a îndeplinit atât obiectivul echipei medicale cât și așteptările pacienților.