Soluții moderne. Vizibilitate și precizie

Prin prisma experiențelor avute în cabinetul stomatologic, mulți pacienți asociază ideea de tratament de canal cu o durere resimțită în timpul intervenției și un disconfort major. Asociere percepută pe o situație reală, ce a ramas întipărită în minte, dar care nu mai este valabilă în prezent.

Datorită tehnologiei moderne și a tehnicilor medicale inovative, în unele cabinete medicale tratamentele de canal se efectuează acum la microscop. Astfel, cu ajutorul microscopului dentar, medicul are o imagine completă și mult mai clară, având vizibilitate până la nivelul rădăcinii, în interiorul dintelui, tratamentul fiind nedureros pentru pacient.

Folosit în eliminarea infecțiilor sau a cariilor de la nivelul pulpei dentare și mai ales dovedindu-și eficența maximă și precizia în obturațiile de canal, microscopul oferă o vizibilitate extinsă, și implicit, o diagnosticare mult mai precisă.

În cadrul clinicii noastre utilizăm microscopul dentar care ne ajută atât în diagnosticarea exactă, tratarea zonei cât și în eliminarea oricărui posibil risc de complicație ulterioară.

  • Asigură medicului stomatolog o vizibilitate ridicată asupra locului infectat
  • Intervenția este una precisă și sigură
  • Orice risc de infecție sau complicație ulterioară este eliminat
  • Tratamentul este nedureros și minim invaziv